Eilinen aamupaino oli 115,2kg ja tämän aamuinen 114,6kg eli 17,2kg on lähtenyt siitä kun aloitin... juhuu!!!! Mä painan nyt saman verran kuin syksyllä 2006 kun naimisiin mentiin =)) Saavutus kai sekin ;) Pitäisköhän ihan illalla kaivaa hääpuku esiin ja testata sitä. Se ei olekaan mahtunut päälle viimeksi, kuin vuonna 2008, kun laihdutin itseni n.105 kiloiseksi, kunnes tulinkin sitten raskaaksi.

Heinäkuussa kun lähdin tätä meidän kuopusta synnyttämään, niin painoin 30kg enemmän kuin nyt!! APUA!!!!  Mies katseli kesäisiä kuvia ja totesi, että "mamma oli vähän iso" !! No todellakin!! Pitäiskö jokupäivä ihan laittaa kuva teidän iloksi?

Ihmisten katseista muuten huomaa, että huomaavat mun laihtuneen. Osa (tutummat) ovatkin jopa maininneet asiasta. Se tuntuu ihan kivalta =) Odotan niin innolla kevättä ja sitä että saa heittää ton jo teltaksi tulleen toppatakin roskiin (vetoketjukin jo reistailee).. sittenpä vasta onkin ihmisillä ihmettelemistä ;) 

Tällä hetkellä tuntuu siltä, ettei mulla ole mitään kiirettä vielä mennä kuurissa seuraavalle tasolle. Puhtaalla jatketaan ja tuntuu että mitä enemmän aikaa kuluu ja paino putoo, niin sitä vähemmän edes mielii ruokaa. 3 viikon päästä on miehen veljen pojan syntymäpäivät ja siellä ajattelin sitten kyllä syödä vähän lihaa ja salaattia, mutta sen jälkeen taas puhtaalle takaisin. Toivottavasti päätös pitää!!

Testailin muuten jo viikko sitten, että menisiköhän vanhoja vaatteita jo päälle ja menihän niitä =) Nyt mulla on noihin juhliinkin sopivat, siistit vaatteet tuolla odottamassa. Laitan silloin taas tänne kuvan itsestäni.

p.s painoindeksi tippui sairaalloisesta lihavuudesta, vaikeaan lihavuuteen.