Eilen ne dvd:eet sitten tuli ja pitihän sitä sitten illalla laittaa isäntä asentamaan toiseen olohuoneen ikkunaan verhotanko, et sain siihen verhon ja pääsin hytkymään =)) Harjoittelin sitten niitä liikkeitä sen opetus-dvd:een tahtiin ja jo siinä tuli kuuma (ai vähän huono kunto!). Siinä sitä sitten onkin tavoitetta että joskus saa vedettyä sen tunnin ohjelma läpi!! Harjoitus tekee mestarin =))

Tänään on tiedossa vähän toisenlaista liikuntaa. Äitini tulee tänne lapsia vahtimaan ja pääsen miehen kanssa yläkertaa pakertamaan. Sieltä puuttuu vielä villat koolausten välistä ja se onkin mun tän päivän ohjelma. Jos ensiviikolla saataisiin sitten levyt seiniin ja kattoon. Sen jälkeen pääseekin jo tekemään lattiaa ja hiomaan/paklaamaan seiniä ja maalaamaan. Tarkoitus olis olla valmista tytön 3v ja mun 30v synttäreihin mennessä, eli huhtikuun alkuun.

Paino on vähän junnannun, liekö elimistö mennyt säästöliekille. En kuitenkaan vielä ole valmis siirtymään seuraavalle tasolle, katsotaan nyt ainakin ensi viikko vielä, mitä tuo liikunnan lisääminen saa aikaan. Tän aamun paino, oli sama kuin eilen, eli 116.2kg. Eli maanantaista pudotusta vaan 900g, kokonaispudotusta 15.6kg!!!!!! Tuntuu olevan myös toi hormoonitoiminta vähän sekaisin. Reilu viikko sitten laitatin kierukan ja tuntuu olevan elimistö siitä vähän kummissaan, sekin tietenkin saattaa vaikuttaa tuohon painoon.

Hyvää viikonloppua kaikille =)