Hei ja anteeksi kaikille blogiani seuraaville, ei ole ollut innostusta tämän päivittämiseen. Mutta yritän taas parantaa tapani.

30.v synttärit oli ja meni! Tavoitteeseeni pääsin, juhlin -30kg kevyempänä =) Sen jälkeen elo onkin ollut yhtä soutamista ja huopaamista. Ote lähti lipsumaan. Repsahdukset ja niskasta kiinniottamiset seurasivat toisiaan, sillä seurauksella että paino jojoili +-2kg viikosta toiseen =/

Viime viikon maanantaina päätin unohtaa koko cambridgen ja ryhtyä karppaamaan ja se onkin nyt toiminut tosi hyvin. Hiilarit on tasoittuneet siihen 60-70g/pv eli tää taitaa sitten olla jotain alakarpin ja hyväkarpin väliltä =) Olo on ollut hyvä, saan syödä ja tarvetta ahmimiselle ei ole ollut! Tuo ahmiminen tuli meinaan kuvioon pussittelun loppuviikkoina. Kun annoin itselleni luvan syödä vähän, niin homma lähti ihan lapasesta! Söin..söin..söin.. aloin jo miettimään että onko mulla jokin syömishäiriö?

Ja sitten se paino päivitys: 100,6kg näytti vaaka tänä aamuna. Innolla siis jo odotetaan sitä aamua kun paino alkaa numerolla 9 =)

 

Aurinkoista kevätpäivää kaikille =)