Tuon verran olisi siihen -30kg vielä matkaa. Ja aikaa on 4viikkoa, eli pitäis onnistua helpostikin =) Päätin jatkaa 1.tasolla vielä ainakin tuon 3,5kg verran. Tosin olisi varmasti ainakin viikko ennen synttäribileitä hyvä alkaa vähän syömään, jotta uskallan sitten muutaman siiderinkin juoda.

Konsulentti on kovasti yrittänyt tsempata mua liikkumaan enemmän, mut miks se on niin vaikeaa?? Ainut aika lenkkeilylle kun on  illalla kahdeksan jälkeen ja jotenkin sohva ja tää kone vetää mua silloin paljon enemmän puoleensa. Illalla kun on ainut aika vuorokaudesta kun on ns. omaa aikaa ja ei sitä aikaa nyt haluis lenkillä tuhlata! Mun pitäis saada vaan aloitettua se lenkkeily, ehkä se nopeasti muodostuis ihan mukavaks tavaks viettää omaa aikaa? Ja kun nuo lumet ja sohjot sulaa noilta kävelyteiltä niin voi päivälläkin lähteä tyttöjen kanssa lenkille. Se kun onnistuu vain jos istutan molemmat tuplarattaisiin ja niillä ei tuolla kyllä vielä pääse mihinkään!

Hämmästyksiä ja kummastuksia mun uudesta ulkomuodosta tulee jo sieltä ja täältä. Se tuntuu oikeastaan ihan kivalta =) Tänään olisi taas tarkoitus ottaa taas uudet kuvat. Voisin vaikka huomenna ne tännekin sitten laittaa.

Aurinkoista päivää kaikille.

Niin kiitos kaikille ihanista ja kannustavista kommenteista =)