Mur pur!!

Viime vuoden puolella oli miehen kanssa puhetta, että myös hän aloittaisi tammikuussa herkkulakon. Noh.. ei oo kauheesti lakkoillut =/ Eilisinä houkutuksina oli sitten pitsaa ja sipsejä, ei piru et olis tehnyt mieli ja lopulta sorruinkin nuolasemaan yhtä pringlesiä   Eikä se nyt niin hyvältä edes maistunut, noh onneks en kuitenkaan syönyt sitä!!

 

Nyt tämän viikon perusteella sanoisin että perjantai ja lauantai on mulle ne vaikeimmat päivät. Joutui ihan tosissaan psyykkaamaan itseään.. miksi mä kiusaan itseäni? Maanantai menee iltaa ja konsultin tapaamista odotellessa, tiistai menee sillä hyvällä draivilla, kun konsultti on taas tsempannut. Keskiviikko menee illan jumppaa odotellessa ja torstai siinä hyvässä olossa jumpan jälkeen!!  Mut pe ja la?? Mitä ihmettä mä niihin keksin?? No liikuntaa liikuntaa, mut tällä viikolla toi -23 astetta ei hirveästi ole vetänyt puoleensa.

Vaaka kyllä näyttää lukemia joihin olen enemmän kuin tyytyväinen... -9.6kg ja 12pv takana. USKOMATONTA!!! Mies otti musta tässä yks päivä taas kuvan ja kyllä eron ensimmäiseen kuvaan jo huomaa, varsinkin kasvoista ja mahan sivuprofiilista. Happy