Liikuntaa pitäisi kyllä lisätä ja roimasti, sillä tilasinkin nuo Zumba-levyt kotiin. Tulisivatpa jo, en jaksa odottaa =) Ja jotta Zumbaaminen olis vielä kivempaa, niin tilasinpa sitten ihan jumppavaatteetkin itselleni ;) Ajattelin että tuo olisi hyvä keino lisätä liikuntaa, koska tällähetkellä ei oikein onnistu lähteä useimmin kodin ulkopuolelle jumppaan. Yksi vaihtoehto olisi tietenkin joku sali, jossa on järjestetty lastenhoito, mutta taitaa olla turhan tyyristä kotiäidille =(

Olen ihan koukussa tuohon vesijumppaan, jossa käyn kerran viikossa, harmi ettei sitä ole useammin (tosin en varmaan pääsisikään useammin). Eilen meillä oli syvänvedenjumppaa ja ai että vatsilihakset huusi taas hoosiannaa... IHANAA!!!

Kävelystä en ole koskaan tykännyt, se on jotenkin ihan liian hidasta touhua mun hätäiselle luonteelle. Sillä odotankin nyt että saisin painon sellaisiin lukemiin että voisin aloittaa juoksemisen, katsotaan sitten kesällä!

Ennen teini-ikää olin kova liikkumaan ja harrastin vaikka mitä. Jalkapalloa pelasin n.8vuotta ja kilpaa hiihdin melkein yhtä monta vuotta. Tuo hiihto on alkanut taas vähän kutkuttamaan, varsinkin kun meidän tontin laidalta lähtee latukin. Yritin huuto.netistä katsella käytettyjä suksia, mutta en löytänyt ainakaan vielä. Uusia en raaskisi välttämättä ostaa, kun ne näyttää maksavan maltaita =/ Katsellaan, katsellaan...

Rullaluistelin myös paljon tuossa parinkympin iässä. Toissa keväänä vein luistimet kirpparille myyntiin, kun en ollut niitä aikoihin käyttänyt. Nyt olen kyllä onnellinen ettei ne kelvanneet kenellekkään vaan sain kantaa ne takaisin kotiin ;) Kunhan lumet sulaa ja tiet putsataan, niin pääsee testaamaan että vieläkö sitä pysyy pystyssä =)

Tälläisiä mietteitä tänä aamuna.. hyvää tulevaa viikonloppua kaikille =)