Heipä hei! Täällä ollaan, en ole kadonnut mihinkään, enkä heittänyt hanskoja tiskiin, vaik kuulumisia ei ole kuulunutkaan. Tämän viikon on paino jumittanut, vaikka en mihinkään ole sortunutkaan. Kyllähän mä arvasin että tää vaihe jossain vaiheessa tulee, nyt vaatii kyllä luonnetta, ettei heitä niitä hanskoja tiskiin!!! Onneks tänä aamuna oli vihdoinkin paino vähän vähemmän kuin maanantaina =) Tavoitteeseen on 4,1kg ja aikaa aika tasan kuukausi, joten ei syytä paniikkiin vielä! Ja tuntuu että senttejä on kyllä lähtenyt, vaikka grammoja ei! On meinaan tullut melkeimpä tavaksi testailla päivittäin vaatteita, jotka ovat vielä ihan vähän pieniä ja kyllähän ne aina vaan paremmin päälle istuu =)

Keskiviikkona pääsin käymään pitkästä aikaa vesijumpassa ja aahhh se oli taas niin ihanaa =) Mutta huomasin että mulla on uikkariongelma!! Uikkarit jotka viime syksynä ostin, ovat auttamatta jo liian isot. Kangas ei enään edes "kiristä" ihoa, niin kuin sen kuuluisi. Äitini on lainannut vanhoja, pienempiä uikkareitani ja pyysinkin ne sitten takaisin. Mutta eivät olleet nekään hyvät =/  Saa äiti ne takaisin!! Nyt pitäis siis jossain välissä ehtiä kaupunkiin metsästämään uudet uikkarit.

Koin riemun tunnetta toissapäivänä seppälän sovituskopissa. Päätin kokeilla farkkulegginsejä. Otin tangosta housut jotka olivat kokoa 48 ja menin sovittamaan. No johan nyt, ne oli ISOT!! Ei muuta kuin kokeilemaan 46 kokoisia ja nehän oli ihan sopivat =)) Tosin päätin odottaa niiden oston kanssa vielä hetken, sen aikaa että koko 44 on sopiva!! Mut hei.. ihan oikeesti, mulle meni jalkaan koon 46 housut!!!  Mä olen vuosia ostanut housuja kokoa 54!!! 

Viikonloppu olisi taas täynnä houkutuksia ja täytekakkua! Serkku täyttää tänään 30v ja veljen synttäreitä juhlitaan huomenna ja tämän lisäksi meille tulee vieraita, eli kotiinkin pitää leipoa! Aion kyllä tälläkertaa pysyä tiukkana ja mitään herkkuja en suuhun laita.

Hyvää viikonloppua kaikille vanhoille ja uusillekin lukijoille. Kiva huomata että teitä on tullut lisää =)